Gå til hovedindhold
Du er her:

2024-10-11: Naboorientering angående dispensation fra lokalplan 258 for Bondebyen

Naboorientering angående dispensation fra lokalplan 258 for Bondebyen - i forbindelse med etablering af et klimatilpasningsanlæg med karakter som et gadekær.

 

Lyngby-Taarbæk Kommune har modtaget ansøgning om dispensation fra lokalplan 258 til anlægget.

Kommunen kan før dispensere fra bestemmelser i en lokalplan, når berørte naboer mv. er orienteret om ansøgningen og har haft mulighed for at komme med deres eventuelle bemærkninger.

Naboorienteringen løber fra den 11. oktober 2024 til den 1. november 2024.

Har du bemærkninger

Kommunen skal derfor bede dig om at sende eventuelle bemærkninger om supplerende faktuelle oplysninger til os, så disse kan belyse sagen yderligere, via mail byggesag@ltk.dk eller via digital post senest den 1. november 2024. 

Kommunen skal gøre opmærksom på, at dit svar indgår i sagen, og derfor vil være offentligt tilgængeligt i forbindelse med bl.a. aktindsigt i sagen og sidenhen vil materialet blive tilgængeligt for alle i kommunens digitale byggesagsarkiv, der kan ses på her: www.weblager.dk

Vedlagt materiale:

Webtilgængelighed

PDF-filerne på denne side er endnu ikke gjort webtilgængelige af hensyn til personer med funktionsnedsættelser – men er indtil videre gammeldags PDF-filer, som stadig kan læses af mange.

Hvis du har brug for en webtilgængelig udgave, så skriv til byggesag@ltk.dk med link til denne side. Du vil modtage en opmærket udgave af filerne inden for ca. 5 arbejdsdage.