Gå til hovedindhold
Du er her:

2024-10-09: Høring - forslag til Lokalplan 297 for et område ved Skolebakken/Parcelvej og Kommuneplantillæg 4 til kommuneplan 2021

Kommunalbestyrelsen vedtog den 3. oktober 2024 at fremlægge forslag til Lokalplan 297 for et område ved Skolebakken/Parcelvej og forslag til Kommuneplantillæg 4/2021 i offentlig høring. Kommunen afholder borgermøde om lokalplanforslaget

Offentliggjort den 9. oktober 2024.

Lokalplanforslaget omfatter et område ved Skolebakken og Parcelvej i Virum. Lokalplanforslagets formål er at muliggøre opførelsen af en ny daginstitution samt at tilvejebringe udendørs opholdsarealer til brug for daginstitution og skole. Desuden kan lokalplanområdet anvendes til parkering, stier samt lege- og opholdsarealer.

Formålet med forslaget til kommuneplantillægget er at muliggøre, at ejendommene Skolebakken 27 og 29 kan anvendes til offentligt formål i forbindelse med kommunens planlægning for ny daginstitution. 

Der er i forbindelse med kommuneplantillægget gennemført en forhøring i henhold til planlovens § 23C i oktober/november 2023.
 

Offentlig høring

Den offentlige høring løber fra den 9. oktober 2024 til og med den 4. december 2024.

Alle har ret til at komme med høringssvar til planforslagene. Alle skriftlige høringssvar vil indgå i den videre behandling. Kommunen gør opmærksom på, at indholdet af alle høringssvar bliver offentliggjort på kommunens hjemmeside med afsenders navn, adresse, e-mail og resumé af høringssvaret. Ved navne- og adressebeskyttelse vil disse informationer ikke blive offentliggjort. Send en mail til lokalplan297@ltk.dk eller skriv til kommunalbestyrelsen, Lyngby Torv 17, 2800 Kgs. Lyngby.
 

Borgermøde

Vi inviterer beboere og grundejere i nærområdet til borgermøde om lokalplanforslaget på Virum Skole (Lokale K2), Skolebakken 9, 2830 Virum, mandag den 4. november 2024, kl. 19 – 21. På mødet kan du høre mere og stille uddybende spørgsmål til forslaget.

Inden den officielle mødestart vil der fra kl. 18.30 også være mulighed for at se tegninger af lokalplanprojektet m.v. og stille spørgsmål til forvaltningen.
 

Retsvirkninger

Indtil lokalplanen er endeligt vedtaget, gælder de midlertidige retsvirkninger. De midlertidige retsvirkninger kan dog højst gælde et år fra denne offentliggørelse. 

Følg linket for at læse om de midlertidige retsvirkninger.

Når kommuneplantillægget er endeligt vedtaget, kan kommunalbestyrelsen hindre forhold, der er i strid med rammerne eller kommuneplanens rækkefølgebestemmelser, jf. planlovens § 12 stk. 2 og 3.
 

Miljøvurdering

Kommunalbestyrelsen vurderer i henhold til miljøvurderingsloven § 10, at en gennemførelse af planen ikke vil medføre en væsentlig miljøpåvirkning. Der udarbejdes derfor ikke en miljørapport. 

Du kan læse mere om lov om miljøvurdering af planer, programmer og af konkrete projekter (VVM).
 

Hvis du ønsker at klage

Læs en vejledning til klagemulighederne.

 

 

Webtilgængelighed

PDF-filerne på denne side er endnu ikke gjort webtilgængelige af hensyn til personer med funktionsnedsættelser - men er indtil videre gammeldags PDF-filer, som stadig kan læses af mange.

Hvis du har brug for en webtilgængelig udgave, så skriv venligst til webmaster@ltk.dk med link til denne side. Du vil modtage en opmærket udgave af filerne inden for ca. 5 arbejdsdage.