Gå til hovedindhold
Du er her:

2024-08-30: Vedtaget - Lokalplan 308 for Ringerbakken, Skolebakken og del af Virum Stationsvej

Kommunalbestyrelsen vedtog endeligt Lokalplan 308 den 29. august 2024

Offentliggjort den 30. august 2024.

Lokalplanen har siden den blev sendt i offentlig høring i efteråret 2023 været i to kortere fornyede høringer foranlediget af høringssvar. Den endelige lokalplan indeholder de ændringsforslag, som har været udsendt i den sidste fornyede høring. Derudover indarbejdes disse to mindre væsentlige ændringer til lokalplanen, jf. Planlovens § 27, stk. 2:

  • Lokalplanens § 7.1.2, 2. afsnit vedrørende Ringerbakken 6 – 18 (lige numre) tilføjes: ”Stuegulvet på disse tilbygninger må maks. hæves 30 cm fra eksisterende terræn.”
  • Lokalplanens pkt. 8.2.3, 1. sætning vedr. dobbelthuse rettes til: ”Bredden på en kvist i valm må ikke overstige 1,8 m og bredden på en kvist mod have må ikke overstige 2,4 m. Kviste skal udføres som sadeltagskviste.”

Vedtagelsen af lokalplanen betyder, at der ikke retligt eller faktisk må etableres forhold i strid med planens bestemmelser, medmindre kommunalbestyrelsen meddeler dispensation efter reglerne i planlovens § 19.

Vedtagelsen af kommuneplantillægget betyder, at kommunalbestyrelsen kan forhindre forhold, der er i strid med rammerne eller kommuneplanens rækkefølgebestemmelser, jf. planlovens § 12 stk. 2 og 3.

Du kan finde kommunalbestyrelsens behandling af sagen på kommunens hjemmeside (punkt 15).

Hvis du ønsker at klage

Du kan læse en vejledning til klagemulighederne.

 

Webtilgængelighed

PDF-filerne på denne side er endnu ikke gjort webtilgængelige af hensyn til personer med funktionsnedsættelser - men er indtil videre gammeldags PDF-filer, som stadig kan læses af mange.

Hvis du har brug for en webtilgængelig udgave, så skriv venligst til webmaster@ltk.dk med link til denne side. Du vil modtage en opmærket udgave af filerne inden for ca. 5 arbejdsdage.