Gå til hovedindhold
Du er her:

2024-10-10: Vedtaget - Lokalplan og kommuneplantillæg for Lyngby Stadion

Kommunalbestyrelsen vedtog endeligt lokalplan 307 med tilhørende kommuneplantillæg 3/2021 den 3. oktober 2024 

Visualisering af Lyngby Stadion set fra luften
Lyngby Stadion. Visualisering: C.F. Møller Architects

Offentliggjort den 10. oktober 2024.

I forbindelse med den endelige vedtagelse har kommunalbestyrelsen foretaget enkelte ændringer, jf. planlovens § 27 stk. 2. Ændringerne er: 

Oprindelige ordlyd:

§ 7.6. LED-lys integreret i facade/skærm må kun etableres mod Østvejen.

Ny ordlyd:

§ 7.6. LED som lyseffekt til facade/skærm må kun opsættes på den Østvendte del af stadionskærmen, langs Østvejen og ikke over en højde på 8,7 m (jf. terrænkoten på 40,00 jf. lokalplanens § 6.16.1). Desuden skal det opsættes på en måde, så det ikke lyser direkte ud med risiko for blænding af nabobebyggelser, men med en retning parallelt med eller indad i skærmen, sådan at lyset opleves som en indirekte lysende "glød" som gives strækmetallet.
 

Vedtagelsen af lokalplanen betyder, at der ikke retligt eller faktisk må etableres forhold i strid med planens bestemmelser, medmindre kommunalbestyrelsen meddeler dispensation efter reglerne i planlovens § 19.

Vedtagelsen af kommuneplantillægget betyder, at kommunalbestyrelsen kan forhindre forhold, der er i strid med rammerne eller kommuneplanens rækkefølgebestemmelser, jf. planlovens § 12 stk. 2 og 3.

Læs kommunalbestyrelsens behandling af sagen (sag nr. 6).


Miljøvurdering

Der er lavet en miljørapport i forbindelse med planerne. Miljørapportens sammenfattende redegørelse er indarbejdet i lokalplanen.


Udbygningsaftale

I forbindelse med lokalplanen er der indgået en udbygningsaftale mellem Lyngby-Taarbæk Kommune og køber, jf. planlovens § 21 b. Læs mere om udbygningsaftalen i lokalplanens redegørelse.


Hvis du ønsker at klage

Læs en vejledning til klagemulighederne.  

 

Webtilgængelighed

PDF-filerne på denne side er endnu ikke gjort webtilgængelige af hensyn til personer med funktionsnedsættelser - men er indtil videre gammeldags PDF-filer, som stadig kan læses af mange.

Hvis du har brug for en webtilgængelig udgave, så skriv venligst til webmaster@ltk.dk med link til denne side. Du vil modtage en opmærket udgave af filerne inden for ca. 5 arbejdsdage.