Gå til hovedindhold
Du er her:

2024-07-24: Vedtaget - Lokalplan 292 for et blandet bolig- og erhvervsområde ved Lundtoftevej 162 m.fl.

Kommunalbestyrelsen vedtog endeligt lokalplan 292 den 20. juni 2024.

Offentliggjort den 24. juli 2024.

I forbindelse med den endelige vedtagelse har kommunalbestyrelsen foretaget enkelte ændringer, jf. planlovens § 27 stk. 2. Ændringerne er: 

§ 6.9 suppleres med delområde 2, så der kan placeres tekniske afværgeforanstaltninger og monitorering af jordforurening i hele lokalplanområdets delområde 2 (jf. pkt. 4.1. i høringsnotatet).

§ 6.5 justeres, så der kan også kan placeres erhverv i byggefelt C (punkthuset) (jf. pkt. 4.2. i høringsnotatet).

§ 7.4 justeres, så der anvendes profilerede metalplader i en teglrød nuance med en bølgedybde på ca. 2-5 cm (jf. pkt. 4.3. i høringsnotatet).

§ 7.6 justeres, så der ved type 2 vinduernes sidepartier både kan anvendes en plan plade eller Sinus plade (jf. pkt. 4.4. i høringsnotatet).

§ 7.11 suppleres med Teknikrum/ventilationsanlæg på tag skal afskærmes til alle sider, og de dele af teknik på tag/teknikrum, som flugter lodret med facaden på bygningen under, skal fremstå som en integreret del af bygningen med samme facadekarakter som bygningen (jf. pkt. 4.5. i høringsnotatet).

Vedtagelsen af lokalplanen betyder, at der ikke retligt eller faktisk må etableres forhold i strid med planens bestemmelser, medmindre kommunalbestyrelsen meddeler dispensation efter reglerne i planlovens § 19.

Du kan finde kommunalbestyrelsens behandling af sagen på kommunens hjemmeside (punkt 19).

Miljøvurdering

Der er lavet en miljørapport i forbindelse med lokalplanen. Miljørapportens sammenfattende redegørelse er indarbejdet i lokalplanen.