Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Skriv om bæredygtighed på den digitale opslagstavle

Nu inviteres borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune til at kommentere og diskutere den nye bæredygtighedsstrategi i et digitalt debatforum

Synes du ikke lige, der er tid til at skrive et høringssvar på en bæredygtighedsstrategi ind mellem gaveindpakning, juleklip og klejne-bagning, er der også en lettere løsning. Nu åbner en digital opslagstavle, hvor borgere kan kommentere direkte på bæredygtighedsstrategien. Her kan du også læse og svare på det, som andre borgere har skrevet om strategien.

Strategien ”Sammen om et bæredygtigt Lyngby-Taarbæk. Bæredygtighedsstrategi 2020-2050” er i øjeblikket i høring, så Lyngby-Taarbæk Kommune kan få kommentarer og forslag til strategien, som skal sætte retningen for, hvordan vi kan mindske vores klima- og miljøbelastning.

Høring af bæredygtighedsstrategien
Nu åbner en digital opslagstavle, hvor borgere kan kommentere direkte på bæredygtighedsstrategien.

Den digitale opslagstavle (padlet) fokuserer ligesom strategien på tre fokusområder, man kan kommentere på, nemlig

  • 1. CO2, energi og transport
  • 2. Natur og klimatilpasning
  • 3. Ansvarligt forbrug

Desuden kan man også kommentere på principperne bag strategien – og på den handleplan, der omsætter visionerne til helt konkrete, jordnære handlinger.

Selvom COVID19 restriktionerne for tiden har sat en stopper for fysiske borgermøder, er den digitale opslagstavle åben for alle kommentarer, livlig debat og gode spørgsmål fra den 17. til den 23. december. Herefter vil hele materialet fra opslagstavlen gå videre som et input til høringen, som slutter den 4. januar 2021.

Besøg den digitale opslagstavle her.

Bæredygtighedsudvalget overrækker forslag til bæredygtighedsstrategi
Stafetten videre. Forkvinden for opgaveudvalget Charlotte Algreen (th) overrækker det færdige forslag til en bæredygtighedsstrategi til formand for Teknik- og Miljøudvalget Sigurd Agersnap, der takkede udvalgsmedlemmerne for deres store arbejde. Foto: LTK