Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Klampenborgvej – Nyt design til det midlertidige byrum

Klampenborgvej har fået et nyt design til sommersæsonen 2024. Erfaringer fra 2023, samt gode input fra brugerne, er blevet implementeret. Tak for dem!

Midlertidigt byrum
Midlertidigt byrum

I maj 2023 indviede Lyngby-Taarbæk Kommune det midlertidige byrum, der tager afsæt i udviklingsplanens forslag. Det midlertidige byrum giver mulighed for at afprøve indretning og anvendelse af det nye byrum samt giver nyttig viden og erfaringer i forhold til den permanente udformning af byrummet.

Det nye design lægger vægt på åbenhed og tydelig orientering i byrummet. Træerne er stillet på rækker for at understrege rummets langstrakte forløb. Lyngby Storcenter har stillet en række bænke til rådighed, som nu giver rig mulighed for at sidde og nyde sommeren med træerne i ryggen. Møllehjulene er samlet under platantræerne, hvor de udgør et mere intimt rum med plads til mindre mødesteder og vores fællessang arrangementer.

Lyngby Storcenter åbner facaderne op mod Klampenborgvej, og byder på udeservering.

Klampenborgvej er blevet et oplagt sted at skabe aktiviteter, både for kommunale og for private aktører. Den 29. august inviterer kommunen derfor til et opstartsmøde for gadens forretningsdrivende. Vi skal sammen finde ud af, om der kan skabes et BID (Business Improvement District) – en gruppe af gadens aktører, der i fællesskab vil tage initiativer til store og små events i gaden.

Husk at slå vejen forbi det midlertidige byrum på Klampenborgvej og oplev, hvad et nyt udtryk kan gøre for et byrum.