Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Erhvervsnyheder - oktober

Læs dette nyhedsbrev med nyt om tilbud til virksomheder i forhold til digital ansvarlighed og bæredygtighed, konference i Vidensbyen, udbud af spændende ejendom mm.

Træer i efterårssol
Dyrehaven i efterårssol

Nyheder for oktober 2024

  • Nyt fra Jobcenteret: Løntilskudsordningen…. Få succes med tilskud!!

    Jobcenteret tilbyder en lang række services for erhvervslivet, og i denne måned vil vi gerne slå et slag for løntilskudsordningen.

    Din virksomhed kan tilbyde at ansætte en ledig i et job med løntilskud. Vi har kandidater der måske kan matche dit behov, som bare har brug for at få nye faglige, sociale eller sproglige kompetencer.

    Ansættelsen skal opfylde en række forudsætninger. Du kan få refundere din medarbejders løn op til 88,92 kr. per time.
    Skal vi i gang med at finde et match? Ring til Virksomhedsservice på 45973939.

  • It-sikkerhed og dataetik - Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

    Søg tilskud på 50.000 kr. og kom på forkant med din digitale sikkerhed.
    Den 31. oktober åbner en ny pulje, hvor du kan søge 50.000 kr. i tilskud til at styrke din virksomheds it-sikkerhed og dataetik. Med tilskuddet kan du få hjælp til at:

    • Kortlægge kritiske systemer og data
    • Analysere jeres sikkerhed og dataetik, fx ved brug af AI
    • Implementere dataetiske politikker
    • Opnå certificeringer eller mærkningsordninger som D-mærket, ISO 27001 eller ISAE 3000/3402

    Læs mere på SMV:Digitals hjemmeside.

  • SMV:Grøn

    Står I over for at skulle certificeres eller miljømærkes? Vil I gerne udnytte jeres ressourcer bedre og opnå besparelser? Effektivisere og gentænke brugen af materialer i produktionen? Eller går I med tanker om at gentænke design, produktion, indkøb og materialevalg?

    SMV:Grøn kan hjælpe din virksomhed med nye investeringer og/eller rådgivning på vejen mod grøn omstilling og en mere cirkulær forretning.

    Læs mere om dette tilbud på Virksomhedsprogrammets hjemmeside.

  • The Danish tax system online Q&A - for internationale borgere

    Vi vil lige slå et slag for DI’s næste skatte Q&A’s, som de igen i år afholder i samarbejde med Skattestyrelsen, når forskudsopgørelsen ligger klar. De er – som altid – på engelsk og målrettet internationale, som bor i Danmark. I er meget velkomne til at dele budskabet i jeres virksomheder, forskellige netværk og via jeres kanaler:

    Den 19. november 2024: The Danish tax system online Q&A (danskindustri.dk)
    Den 4. december 2024: The Danish tax system online Q&A (danskindustri.dk)

  • Konference om partnerskaber og startups

    Logo for Science City Lyngby


    Blandt stærke hestekræfter og spritnye biler sætter efterårets erhvervskonference i Science City Lyngby spot på lokale startups og partnerskaber mellem iværksættere, investorer, etablerede virksomheder og offentlige aktører i Lyngby og omegn.

    Hør hvordan vi lykkes med at investere i flere agile vækstvirksomheder. Og få indblik i hvordan etablerede virksomheder arbejder sammen med startups igennem partnerskaber, der rækker ud over traditionelle faggrænser.

    Programmet inkluderer:

    • Keynotes fra COWI, Topsøe, DTU Science Park m.fl.
    • Pitch & udstilling af prototyper og ny teknologi
    • Youth Startup Lounge
    • Netværk, sparring & investering

    Køb din billet med medlemsrabat og se det fulde program her 
     

  • Udbud: Udviklingsejendom i Taarbæk med byggemulighed – for enden af lukket vej, tæt på skov og havn

    Lyngby-Taarbæk Kommune udbyder den tidligere daginstitution matr.nr. 2bæ Taarbæk By, Taarbæk, beliggende Taarbækdalsvej 15, 2930 Klampenborg til salg ved offentligt udbud.

    Ejendommen er omfattet af lokalplan 233 for Taarbæk og anvendelsesmulighederne er beskrevet under delområde 4. Området må anvendes til åben-lav bebyggelse som helårsboliger. Det er desuden tilladt at opføre eller indrette institutioner for børn, unge og ældre samt ældreboliger.
    Mulighed for udstykning. Der kan i alt opføres op til ca. 600 m2 etageareal. Der må højst indrettes 2 boliger med vandret lejlighedsskel på hver særskilt matrikuleret ejendom.

    Købstilbud samt oplysning om den påtænkte anvendelse for ejendommen, herunder situationsplan skal være modtaget af sælger senest den 2. december 2024, kl. 12.00. 

    De nærmere vilkår for afgivelse af købstilbud m.v. fremgår af udbudsmaterialet.
    Find billeder og læs hele udbuddet på LTKs hjemmeside

  • Nyt fra Letbanen

    I Letbanens nyhedbrev fra september kan du se fotos af Lyngbys syv letbane-stationer, der alle er godt på vej, læse om den todelte åbning af Hovedstadens Letbane og kigge med når TV 2 Kosmopol besvarer seer-spørgsmål om letbanen. 

    Læs september-nyhedsbrev på letbanens hjemmeside.
     

  • Nyt fra BidDanmark

    I BID arrangerer detailhandlen og byens aktører små og store events. Har du lyst at være med, så kontakt mikkel@biddanmark.dk, som kan oplyse om hvor og hvornår næste møde afholdes.

    Er du bare nysgerrig så kan du besøge BidDanmarks hjemmeside

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores nyheder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Karen B. Rasmussen via mobil 21 26 89 86 eller email erhverv@ltk.dk.

Følg os på LinkedIn, Instagram og Facebook.