Gå til hovedindhold
Du er her:
Nyhed

Asfaltarbejder på Nybrovej - Trafikale forstyrrelser

Asfaltarbejder på Nybrovej fra uge 32 til uge 36 vil betyde trafikale forstyrrelser.

Lyngby-Taarbæk Kommune har planlagt asfaltarbejder på Nybrovej, der vil finde sted fra uge 32 til uge 36. Arbejdet vil blive udført i tidsrummet fra kl. 7.00 til 18.00 på hverdage. Vejen vil være åben for kørsel mellem kl. 18.00 og 07.00 samt i weekenderne. Cykelsti og fortov er åbnet under hele perioden. Arbejdet er nødvendigt for at forbedre vejens kvalitet og sikkerhed. Vi beder borgere og trafikanter om forståelse for de midlertidige gener, arbejdet vil medføre.

Arbejdet er delt op i 5 faser, som består af fræsning, udlægning af slidlag, genoptegning af afmærkning og tilslut reetablering af hævede falder og bump, via vedlagte kort ses strækninger og overordnede skilteplan. 

  • Fase 1: Nybrovej (Vest). I denne periode vil Nybrovej blive spærret for kørsel mellem broen ved Frederiksdal og Nybro ved Marienborg på grund af udlægning af nyt slidlag. Ærindekørsel til f.eks. Sophienholm er tilladt i perioden. Husk at tage hensyn til vejarbejdet og køre efter de givne forhold.
  • Fase 2: Nybrovej (Øst). Nybrovej vil være ensrettet mod Bagsværdvej mellem Asmundsensvej og Bagsværdvej.
  • Fase 3: Nybrovej (Vest). Nybrovej vil igen være spærret for kørsel mellem broen ved Frederiksdal og Nybro ved Marienborg for udlægning af ny afmærkning. Ærindekørsel til f.eks. Sophienholm er tilladt i perioden. Husk at tage hensyn til vejarbejdet og køre efter de givne forhold.
  • Fase 4: Nybrovej (Øst). Nybrovej vil være ensrettet mod Bagsværdvej mellem Asmundsensvej og Bagsværdvej for udlægning af ny afmærkning.
  • Fase 5: Etablering af bump på Nybrovej. Efter udlægning af slidlag i de tidligere faser vil hævede flader og bump blive reetableret, umildbart efter den 23. august. 

Alle faser er afhængige af vejret og kan blive påvirket af dette, hvorved arbejder rykkes, til næste kommende arbejdsdag hvor vejret tillader dette.

Bus 191 omlægges i perioden

Busrute 191 vil blive omlagt i arbejdsperioden, som vil være omlagt i retningen fra Bagsværdvej mod Frederiksdal hele perioden og mod Bagsværdvej frem til den 16. august. Dette betyder der ikke køre busser inden for arbejdsperioden mellem Lyngby St. til Sorgenfri St i faserne 1, 2 og 3. Derefter når disse faser er afviklet, vil bussen igen blive indsat i retningen Sorgenfri St. til Lyngby St, i fase 4. Rejseplanen vil løbende blive opdateret og busændringer vedr. fase 5 vil blive vist her.

Vi gør opmærksom på, at arbejdet kan medføre støj- og trafikgener.