Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Social- og Sundhedsassistent til Plejecenter Baunehøj

Er du passioneret omkring at gøre en forskel i ældreplejen? Ønsker du at arbejde et sted, hvor RESPEKT, TILLID og FAGLIGHED er i højsædet? Så er Plejecenter Baunehøj helt sikkert stedet for dig!

Social- og Sundhedsassistent til Plejecenter Baunehøj

Om os

På Plejecenter Baunehøj arbejder vi målrettet for, at vores beboere og deres pårørende trives bedst muligt. Vi sætter beboernes perspektiv i centrum og ser vores medarbejdere som afgørende faktorer i at skabe en tryg og meningsfuld hverdag.

Plejecenter Baunehøj er et stort hus med tre afdelinger. Hver afdeling har tilknyttet en afdelingsleder, en sygeplejerske samt flere sosu-elever og sygeplejestuderende. Vi har løbende fokus på det tværfaglige samarbejde, som styrker vores fælles indsats for beboernes trivsel.

Det tværfaglige samarbejde som bl.a. kommer til udtryk i det tætte samarbejde med vores plejehjemslæger, der kommer fast i huset, hvor vi den vej igennem også skaber et læringsrum og videns deler. Ydermere arbejder vi dagligt med triage og månedlige beboerkonferencer.

Hos os har vi fokus på trivsel, værdierne, kulturen og hinanden som mennesker. Vi har en tæt dialog mellem medarbejdere og ledelse, så vi hele tiden kan bevare et fælles fokus på at gøre det bedste for vores beboere.

Din rolle

Som social- og sundhedsassistent i dagvagt vil du få en central rolle i at sikre den sygeplejefaglige pleje af vores beboere. Du vil bruge dit kliniske blik til at identificere, planlægge og udføre pleje, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov. Du får stort rum til at udøve din faglighed og indflydelse på din egen hverdag, samt mulighed for personlig og faglig udvikling.

Vi søger en social og sundhedsassistent til en etage hvor der bor 15 borgere som er udfordret på hukommelsen, borgere som er demente og som har rigtig meget brug for kontinuitet og struktur.

Herudover søger vi også en social- og sundhedsassistent til en etage hvor der bor 15 borgere som har flest somatiske udfordringer
Som medarbejder får du stort rum til at udøve din faglighed med indflydelse på egen hverdag samt mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.
.
Du ansættes på en etage hvor teamet består af en anden social- og sundhedsassistent samt social- og sundhedshjælpere. I samarbejde med sygeplejersken deler I de sygeplejefaglige opgaver i løbet af dagen.

Er du klar til at blive en del af vores dedikerede team og gøre en forskal i ældreplejen? Så skynd dig at sende os en ansøgning.

Ønsker du at høre lidt mere om stillingerne

er du velkommen til at kontakte

  • Afdelingsleder Heidi Jespersen på telefon 23 99 83 54
  • Udviklingssygeplejerske Fariba Karamy på telefon 21 54 57 54
  • Plejecenterleder Berit Evald på telefon 24 79 63 76

Stillingerne er 37 timer pr uge eller efter aftale

Arbejde hver 3 weekend

Løn efter gældende overenskomst, og Lyngby-Taarbæk div tillæg

Ansøgningsfrist

15 august 2024