Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Virum Skole søger afdelingsleder

Vi glæder os til at høre fra dig, som har lyst og engagement til at være en del af Virum Skole.

Virum Skole søger afdelingsleder

Hvad er Virum Skole?
Virum Skole er en faglig, kreativ og udviklingsorienteret skole med 115 engagerede medarbejdere, 1000 dygtige elever, aktive forældre og en synlig ledelse.

På Virum Skole går tradition og fornyelse hånd i hånd. Vi har modet til at prøve nye ting af, og vi lærer af de fejl, vi begår, og vi sætter det i gang, vi kan nå at følge op. Vi har volumen til, at mange ting kan lade sig gøre.

Hvem er dine nye kolleger?
Vi er et veletableret ledelsesteam, som er klar til at hjælpe dig godt i gang med ledelsesopgaverne – uanset om du har ledelseserfaring eller ej.

Vi gør os umage, er driftssikre, nytænkende og modige. Vi udvikler egen praksis sammen med medarbejderne. Vi er optaget af, hvordan vi styrker fællesskaberne og får indrettet skolen, så vi inkluderer alle, men inklusionen ikke dikterer fællesskabet.

Vi er et ligeværdigt, forpligtende og uhøjtideligt ledelsesteam, hvor smil og grin præger arbejdsdagen.

Hvem er du?
Vi leder efter dig, som har en læreruddannelse og gode menneskelige egenskaber. Du er robust, lyttende, har overblik og empati.
Du er optaget af pædagogisk udvikling og går ikke op i fast arbejdstid. Du er god til at arbejde struktureret, er vedholdende og følger opgaverne til dørs.

Du har i dit nuværende eller tidligere job beskæftiget dig med skolen overordnet. Det kan være, at du er eller har været koordinator, konsulent, tillidsrepræsentant, vejleder, AMR, afdelingsleder, lærer med særlige opgaver eller noget andet spændende.

Opgaven som afdelingsleder
Du skal som vores nye afdelingsleder aktivt være med til at præge udviklingen af Virum Skole.

I ledelsesteamet aftaler vi opgavefordelingen, så vi bruger vores kompetencer bedst muligt. Vi har dog brug for en afdelingsleder med flair for og lyst til at arbejde med den pædagogiske udvikling af skolen.
Du skal lede tæt på tre årgangsteams på tværs af hele skoleforløbet, arbejde med børnesager og løfte dine opgaver i den daglige drift.

Du har også lyst til at indgå i samarbejdet om ledelsen af vores ressourcecenter, elevrådet og relationsteamet. Derudover skal du have mod på kombinere ledelsesopgaven med nogle undervisningslektioner, hvis det er nødvendigt i en kortere periode.

Vi er stolte af vores skole, og vi vil meget gerne invitere dig på en kop kaffe, vise dig skolen og uddybe lidt mere omkring jobbet i ansøgningsperioden. Ring til skoleleder Jonas Fisker på tlf. 27281219 eller pr. mail jofi@ltk.dk for en aftale.

Løn og ansættelse efter gældende aftaler.

Lyder ovenstående som noget for dig, kan du læse mere om Virum Skole på www.virumskole.ltk.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på kontoret for flere oplysninger på tlf. 45 28 44 20.

Din skriftlige ansøgning og CV skal være os hænde senest den 18. august 2024.
Første samtale runde er den 21. august og anden samtalerunde er den 26. august. I anden runde vil indgå en case.

Stillingen forventes besat den 1. oktober 2024.