Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Medhjælpere til Børnehuset Emil Pipers Vej

Børnehuset Emil Pipers vej søger pædagogmedhjælpere på 37 timer ugentligt pr. 1. august 2024.

Medhjælpere til Børnehuset Emil Pipers Vej

Du skal ville både børnehave og vuggestuebørn.

I Børnehuset Emil Pipers vej arbejder vi med Kerneopgaven - At ”vores” børn er klar til livet og forlader Emil Pipers vej med selvtillid og selvværd og som udvikling til individer, der i deres videre liv kan være sig selv, udtrykke deres egen mening og samtidig vente, vise omsorg og empati.

I Børnehuset Emil Pipers vej arbejder vi med de gode fællesskaber, som alle – børn, forældre, medarbejdere - kan føle sig som en værdifuld del af. Vores ambition er at børnene trives, lærer, dannes og udvikler sig, så de bliver klar til det videre liv i skole og samfund, og det gør de kun hvis vi voksne sammen gør en positiv forskel.

Vi er et børnehus med fokus på nærvær, nysgerrighed og forpligtende fællesskaber.

Vi har gode inde- og ude faciliteter, så der er både muligheder for kreativitet, højtlæsning, vandleg og insektstudier. Vi begejstres med børnene, når fantasi og nysgerrighed giver os nye oplevelser sammen.

Derudover arbejder vi målrettet med hverdagens rutiner, læreplans projekter og leg. Vi er uddannelsesinstitution, og modtager både studerende fra KP og PAU studerende, hvilket vi oplever giver vores praksis en udviklende og nysgerrig dimension.

Vi er beliggende i et skønt område kun 5 minutters gang fra Lyngby Station med grønne områder, som tit er målet for vores udflugter med børnene. Vi er et stort børnehus med to fysisk adskilte huse – Børnely og Ulrikke. I afdeling Ulrikke er vi 32 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn, og i Børnely er vi 40 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.

Børnehuset Emil Pipers vej er et stort børnehus, der består af 2 separate huse med i alt 115 børn. I afd. Ulrikke er vi 32 børnehavebørn og 19 vuggestuebørn. I afd. Børnely er vi 40 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn. Vi har gode inde- og udefaciliteter og ligger i et skønt område 100 m. fra Lyngby Station og grønne områder. Vi har åbent fra 6-17 fredag fra 6-16

Vi arbejder i en struktur, hvor børnene er delt i mindre grupper, omkring aktiviteter, samling og spisning. Morgen og sen eftermiddag arbejder vi sammen på tværs i huset og resten dagen i en åben struktur som et fælles team. Der er tæt samarbejde omkring planlægningen og aktiviteter på tværs af grupper, disse er bundet op på vores traditioner, de nye styrket læreplaner og børnenes egne interesser og ideer.

Som medhjælper vil du have en stilling, hvor der både indgår praktisk arbejde og aktiviteter med børnene ud fra de læreplanstemaer, som teamet har planlagt.

Vi søger en medhjælper, som:

  • Vil være med til at Børnehuset er det bedste sted at være barn.
  • Vil lege med børnene både ind og ude.
  • Ser relationerne som det vigtigste i arbejdet med børn og forældre.
  • Møder børnene i øjenhøjde og er nærværende, omsorgsfuld og anerkendende.
  • Ser hverdagens rutiner som et vigtigt læringsrum
  • Er modtagelig for instruktioner fra det uddannede personale og fra ledelsen.

I Børnehuset Emil Pipers vej er vi optaget af at vores pædagogmedhjælpere:

  • har en god og rolig omgangstone sammen med børn og kollegaer.
  • har fokus på hvordan vi påvirker børnenes adfærd.
  • Har særlig fokus på at lege.
  • Er med til at danne rammen for det gode børneliv med fokus på nærvær og ro
  • Vil arbejde med ”Fri for mobberi” og børnefællesskaber.
  • Selvom huset er i 2 etager, ser vi os selv som en samlet personalegruppe, der arbejder sammen om at have et godt arbejdsmiljø.


Læs mere om os på Børnehuset Emil Pipers Vejs hjemmeside

Ansøgningsfrist den 30. juni 2024.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Ved spørgsmål til stillingen, kan man kontakte Leder Nedergaard telefon 51 44 61 09 eller afdelingsleder Jannie Jensen telefon 23 63 98 59.