Gå til hovedindhold
Du er her:
Jobannonce

Socialfaglig medarbejder søges til botilbuddet Rævehøjparken i Lyngby-Taarbæk kommune

Rævehøjparken er et midlertidigt botilbud for unge efter Servicelovens § 107. Målgruppen er sårbare unge mellem 18-29 år med psykiske og sociale udfordringer. Tilbuddet indeholder 10 botilbudspladser. Fokus er at tilbyde stabiliserende udviklingsforløb

Socialfaglig medarbejder søges til botilbuddet Rævehøjparken i Lyngby-Taarbæk kommune

Vi søger en kollega med start pr. d. 1. november 2024.
Indsatsen bygger på en recovery-orienteret rehabiliteringsindsats ud fra en viden om, at mennesker med psykiske udfordringer kan komme sig. Vi arbejder Åben Dialog inspireret og har fokus på netværk og relationer. Målet med indsatsen er, at den enkelte borger opnår så ligeværdigt, selvstændigt og meningsfuldt et liv som muligt. Dette via individuelt samarbejde mellem kontaktpersoner og beboere, samt via fællesaktiviteter.

Grundstenen i botilbuddet er Relationsarbejde og medarbejderne arbejder tæt sammen om at understøtte beboernes udviklingsproces. Vi arbejder med kontaktpersonordning, men alle medarbejdere tager ansvar for den samlede beboerflok samt praktiske og driftsmæssige opgaver i lejligheden.
Der samarbejdes med beboerne om ADL-aktiviteter, ledsagefunktioner, mestringsstrategier, social færdighedstræning med mere. Yderligere oplysninger kan findes på Tilbudsportalen. Socialtilsynet fører tilsyn med Botilbuddet.

Botilbuddet består i to opgange i almene etageejendomme nær dyrehaven. I den ene opgang ligger ”fælleslejligheden” som rummer et kontor til medarbejderne samt køkken-alrum, der danner rammen om 2 ugentlige fællesspisninger, hyggestunder med spil og kreative aktiviteter samt mødeaktivitet. Beboerne bor i 2-værelses lejligheder.
Botilbuddet er normeret med 5 fuldtidsstillinger, hvoraf vi nu søger den 5. person. Botilbuddet er personaledækket mandag til torsdag kl. 8.00-20.00, fredag kl. 8.00 – 16.00 samt i op til 6 timer om søndagen. Er man på arbejde søndag, har man fri fredagen op til. Man skal derfor forvente at arbejde i 2 dagvagter, 2 aftenvagter og fredag/eller søndag. Der vil være tale om cirka 1. søndagsvagt om måneden. Man er som hovedregel 2 medarbejde på arbejde sammen i de fleste timer.

Periodisk kan være behov for at medarbejderne har sms eller telefonkontakt med en beboer udenfor mødetiderne. Der kan være en del opsøgende arbejde og der kan være stille perioder på dagen.
Botilbuddet Rævehøjparken hører under Center for Social Indsats (CSI). Sammen bestræber vi os på at tage et fælles ansvar og have et tæt og forpligtigende samarbejde mellem udfører og myndighed. Den enkelte unges rådgiver i CSI udarbejder i fællesskab med den unge en handleplan, der danner udgangspunkt for samarbejdet med den unge i botilbuddet.
Som medarbejder i Ungeafdelingen skal man kontinuerligt udvikle sine kompetencer ift. opfølgning og indsats, ligesom ens smidighed og fleksibilitet i ydelserne fortløbende skal styrkes. Sammen vil vi i Ungeafdelingen have et konstant blik for og med borgerne og deres behov samt udvikle vores tilbud.

Vi ønsker en medarbejder, der:

  • Har en relevant uddannelse såsom ergoterapeut, socialrådgiver el. pædagog.
  • Har erfaring med den socialpsykiatriske målgruppe og de metoder som fremgår af Tilbudsportalen
  • Har gode relationskompetencer både på gruppe- og individniveau.
  • Er engageret, kan samarbejde og arbejde selvstændigt samt indgår ansvarligt i personalegruppen og i relationen til beboerne
  • Er indstillet på at skulle arbejde i både dag, aften og søndags-vagter samt er indstillet på at opgaverne er mangeartede og også af praktisk karakter
  • Kan være en god rollemodel for de unge.


Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af en spændende udviklingsproces, med fortløbende faglig udvikling til borgerens bedste
  • At du får stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet sammen med fagligt dygtige kollegaer
  • At blive en del af en ansvarlig, engageret og humoristisk personalegruppe
  • En inspirerende og udviklingsorienteret arbejdsplads
  • Supervision



Der er tale om en fast stilling.
I Center for Social Indsats har vi erfaring for, at mangfoldighed er en styrke og vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnicitet til at søge. Yderligere er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest /børneattest. Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Kontaktpersoner ved spørgsmål til:
Medarbejder Dorte Janum 30 61 52 95 el. leder Christina Kanding 22 59 58 57.
Vi kan træffes pr. telefon i uge 31- 34.
Ansøgningsfristen er søndag d. 25.08.24 kl. 20.00 og ansættelsessamtalerne finder sted onsdag d. 04.09.24.