Gå til hovedindhold

Menuplaner

Ugentlige menuplaner for Solgårdens beboere og cafégæster.

Ret til ændringer forbeholdes.

Indhold

    Menu uge 8 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften Dagens kage

    Mandag

    Frikadeller med rødkål, sovs & hvide kartofler

    Frugtgrød med fløde

    Rødbedesuppe med Creme fraiche

    Ferskenkage

    Tirsdag

    Kylling cho suey

    Ananas med citronmelisse & skyr

    Pølser med sennep & ketchup

    Kløbenboller

    Onsdag

    Dagens fisk

    Skovbær fromage

    Selleripuresuppe

    Marmorkage

    Torsdag

    Kylling overlår med paprikasovs

    Risengrød med smør & kanelsukker

    Broccoligratin

    Toscatærte

    Fredag

    Kalv saute marengo

    Koldskål med kammerjunker

    Klassisk Minestronesuppe

    Napoleonshat

    Lørdag

    Krydder marineret kamsteg med pommes Anna

    Jordbær Charlotte

    Fiskesouffle

    Romkugle

    Søndag

    Forloren and med waldorfsalat

    Brie med drue & kiks

    Frikadelle med agurkesalat

    Lagkagesnitter

    Menu uge 9 Varm ret frokost Biret frokost Suppe / Lun ret aften Dagens kage

    Mandag

    Gris saute stroganoff med mos

    Æblegrød med fløde 9%

    Rosenkålsuppe

    Sandkage

    Tirsdag

    Boller i karry med jasminris

    Hyldebærsuppe med tvebakker

    Pizzasnegle

    Kringle

    Onsdag

    Kyllinge frikasse med kartofler

    Melon med mynte sukker

    Pølsebiks

    Squash kage

    Torsdag

    Fiskedag

    Trifli

    Pasta Alfredo

    Rosin boller

    Fredag

    Gratineret hakkebøf med bearnaise

    Øllebrød med flødeskum

    Tomatsuppe med fiskeboller

    Kokostoppe

    Lørdag

    Irish stew

    Oste bjælker med bladselleri

    Tærte

    Studenterbrød

    Søndag

    Farseret ribbensteg med grønsager

    Jordbæris med kys

    Tarteletter med stv. Spinat

    Fastelavnsboller